Ons verhaal

Het verhaal van ‘In-Bemelen’ gaat terug naar 1975 toen de vorige eigenaar van de boerderij zijn kleinschalige melkveehouderij en fruitgaarden uitbreidde met vakantieappartementen. Destijds was hij in Bemelen een echte pionier op toeristisch gebied. Hij bouwde zijn oude stallen om tot geliefde vakantieverblijven.

Sinds 2018 zetten Els en Nico, die het stadsleven van Maastricht verruilden voor de rust van het landelijke Bemelen, die gastvrije traditie voort. Eén en ander moest wel grondig worden gemoderniseerd en zelfs deels herbouwd. Els en Nico renoveerden de voormalige stallen met authentieke materialen, naar hun eigen, hoge standaarden. Het resultaat: twee sfeervolle, moderne vakantieappartementen op een ideale locatie in Zuid-Limburg nabij Maastricht.

Over Bemelen

Het rustige dorp Bemelen is de perfecte uitvalsbasis om de spectaculaire natuur van het Heuvelland te ontdekken. Dit 5-sterren-landschap van Zuid-Limburg is een paradijs voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en wielrenners. Perfect bereikbaar vanuit Bemelen ligt Maastricht, met haar prachtige historische centrum, het bruisende culturele aanbod en de vele restaurants waar je Bourgondisch en op niveau kunt eten. Ook de vakantieklassieker Valkenburg aan de Geul is dichtbij en goed te bereiken. Bemelen zelf is een klein, idyllisch kerkdorp omringd door natuur, met de indrukwekkende Bemelerberg en haar oprijzende mergelwanden als fotogeniek hoogtepunt.

Taal